vindarnavander

Hemmapromme

Publicerad 2012-10-20 07:59:21 i Allmänt

Bailey gick ner i vattnet! Kanske är det inte så stor skillnad på att springa i blött gräs och att knata ut en bit i vattnet, så här års. Elton kan tänka sig ett utomhusbad året om.

He's a pleasure, indeed!

Publicerad 2012-10-15 18:57:00 i Allmänt

I går var Elton med sin Husse så Bailey och jag hade en dag för oss själva. Vi åkte till Enköping där Svenska Vinthundsklubben hade officiell utställning. Bailey skötte sig så fint att jag själv inte riktigt förstod vad som hände. Han lät mig ställa honom i position och sen stod han så, hur länge som helst. Domaren gjorde sig ingen brådska, det tog tid. Men Bailey var helt lugn, han brydde sig inte mycket om vad som hände runt om oss, han bara stod still, hälsade glatt och försiktigt på domaren, lät henne klämma och känna , visade sina tänder och travade fint vid min sida. Och så blev han också etta av fyra i Juniorklassen för hanar. I Bästa hane klassen var det många hundar, kanske 14 st, där gick vi inte vidare. Så vi packade i hop för att åka till min familj på middag. Inte tänkte jag på att bästa Juniorhanen sen ska ställas mot bästa Juniortik för att se vem som blir BIR och vem som blir BIM-junior. Hade vi inte haft så brott i väg kanske han hade blivit BIR, med chans att bli BIG och BIS-junior... Jag grämer mig lite över det. Men samtidigt är jag väldigt nöjd med dagen. Hade vi stannat längre hade vi kanska inte orkat med att sköta oss så fint längre. Så det känns bra att vi lämnade med flaggan i topp! Se den helt makalöst fina kritiken längst ner i inlägget.
        Här hänger Bailey med de andra ungdomarna/juniorerna.
 " 15 month fawn party colour. Good for size. Lovely head and expression. Well balanced outline, with corr angulation front and back. Good dept of brisket. Good top and underline. Very fine coat in good fit condition. A pleasure to go over. Moved well in all directions."

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela